New York weekend

5 dagar

Förgyll din vardag med denna härliga resa!


Pigg på att förgylla vardagen med en härlig resa? Då ska du titta lite extra på vår nya weekendresa till en av världens allra mest dynamiska städer - New York. Vi erbjuder dig ett hotellboende på bästa möjliga läge i hjärtat av New York, smidiga och bra flygtider och kanske bäst av allt: 2 x 23 kg incheckat bagage på flyget ingår i priset...

Dag 1-5

New York

Avresa från Arlanda resp. Kastrup på eftermiddagen och ankomst till New York på kvällen lokal tid. En transfer från JFK-flygplatsen till hotellet väntar vid ankomst. Du har sedan så gott som tre hela dagar på dig att göra det som du känner allra mest för. Du bor så centralt det bara går. Ta en skön sovmorgon och sätt dig sedan till dukat bord för en härlig amerikansk frukost. Ge dig ut i vimlet och upplev stadens puls kring Times Square, flanera i Central Park som vilsam omväxling till det hektiska stadslivet, åk upp i Empire State Building och beundra utsikten, ta en kaffe på gathörnet, gå på musikal eller teater på Broadway och inte minst shop 'til you drop! Returflyget avgår på kvällen dag 4 och vi är tillbaka i Sverige vid lunchtid lokal tid dag 5. Ett perfekt veckoslut!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Steg 1 av 4

New York weekend 5 dagar

Avresa

Hemresa


Resefakta

Enkelrum på förfrågan.


ALLT DETTA INGÅR:
Flyg med Icelandair t/r från Köpenhamn (Arlanda mot tillägg), transfer från och till flygplatsen i New York, 3 nätter i dubbelrum på centralt beläget hotell.

Resan kan även göras vid andra tillfällen fast på egen hand, ring eller maila oss för prisförslag! 


Sugen på musikal eller teater i New York. Vi hjälper till med biljettbokning. Kontakta oss för aktuellt utbud och priser!Hotellfakta

Hotel Cosmopolitan ****
Adress 95 West Broadway, At Chambers Street, New York
Övrigt Cosmopolitan Hotel ligger på lower downtown Manhattan, bara 5 minuters promenad från New York City Hall och parken där. Du bor en kort promenad från 9/11 Memorial och museet, samt 15 minuters tunnelbaneresa från Times Square.

Alla de luftkonditionerade rummen har lyxiga italienska sängkläder. Platt-TV, hårtork och värdeskåp finns också på rummen. Gratis Wi-Fi erbjuds på hela hotellet.

World Financial Centre ligger 10 minuters promenad bort. Chinatowns affärer, restauranger och barer ligger bara 15 minuters promenad bort, och Wall Street ligger cirka 1,5 km från hotellet.