Sagolika Island med Gyllene Cirkeln

5 dagar

på egen hand


Reykjavik är utan tvekan en av Europas mest spännande och heta huvudstäder. Arkitekturen i Hallgrimskyrkan och Harpan liknar ingenting annat, gastronomin är på gourmetnivå och nattlivet är pulserande och sprudlande. Ingen annanstans är naturen så nära storstaden och möjligheterna att kombinera stadens alla nöjen med imponerande naturupplevelser är otaliga. Vad sägs om att promenera bland märkesbutikerna och kvalitetsshoppa på förmiddagen för att sedan ge dig iväg på en rafflande upplevelse med monstertruck på eftermiddagen. På denna resa är valmöjligheterna många och du klarar dig helt på egen hand i Reykjavik eller väljer att lägga till de utflykter som intresserar dig mest. Flygresa, hotell och transfer ingår alltid i resans pris.

Dag 1-4

Njut av Reykjavik på egen hand!

Efter en bekväm flygresa med Icelandair landar vi på Keflavik, Reykjaviks flygplats där vår transferbuss väntar på att ta oss med till hotellet i Reykjavik. På vägen dit stannar vi så man kan ta ett dopp i den turkosskimrande Blå Lagunen.   

Dag 2-3 Reykjavik

Du väljer själv om du vill klara dig helt på egen hand eller om du vill delta i någon av de många utflykter som kan köpas till innan avresa. En stadsrundtur i Reykjavik på en "Hop on hop off" buss som kan gå av och på under en hel dag med svensk audioguide kostar ca. 300:- per person.

Dag 4 - Den Gyllene Cirkeln

Idag gör vi en heldagsutflykt till den gyllene cirkeln, där vi beskådar det mäkriga vattenfallet Gullfoss och imponeras av den mäktiga gejsern Stokkur som regelbundet sprutar sitt kokande vatten 25-35 meter upp i luften. Vi avlutar turen med ett besök på den historiska alltingsplatsen Thingvellir. 

Dag 5 - Reykjavik - Skandinavien

Transferbussen hämtar vid hotellet och kör er till flygplatsen för färd hem. 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Steg 1 av 4

Sagolika Island med Gyllene Cirkeln 5 dagar

Avresa

Hemresa


Resefakta


ALLT DETTA INGÅR:
Flyg med Icelandair t/r från Köpenhamn (Arlanda mot tillägg), transfer från och till flygplatsen i Reykjavik, 4 nätter i dubbelrum på centralt hotell. Besök i den Blå Lagunen samt utflykten Den Gyllene Cirkeln med guide.

Boka till dina utflykter på förhand - kontakta oss för komplett utbud av extra utflykter.

Förlängning:
Resorna kan förlängas med valfritt antal dagar i Reykjavik. Kontakta oss för exakt prisuppgift.
Vid förlängning sker transfern till flygplatsen på egen hand och egen bekostnad.
OBS Bokning av förlängning måste ske i samband vid resans bokning.

ENKELRUMSTILLÄGG: på prisförfråganHotellfakta

Centerhotel Arnarhvoll ***+
Adress Ingolfsstraeti, Reykjavik,
Telefon +354 595 8540
Hemsida www.centerhotels.com»
Övrigt Ett elegant hotell i centrala Reykjaviks centrum med panoramautsikt över havet, bergen och Harpan. På hotellet finns bubbelpool och bastu, restaurang och SKybar. Runt hörnet hittar vi shoppinggatan Laugavegur. Alla rum har dusch och toalett men också fast internet, vattenkokare och minibar.
Extra utflykter

Läs mer om våra extra utflykter