London

på egen hand


London är staden som har allt. Tänk att under några dagar få uppleva shopping, sevärdheter, fotboll, musikaler, muséer, restauranger för alla smaker, allt du kan tänka dig i en storstad.
Du åker på egen hand och väljer själv när du vill åka, hur du vill bo och hur länge du vill vara borta. Vi har flera hotell i olika prisklasser så det är bara att välja och vraka.
Missa inte heller någon av de fantastiska musikalerna eller känna på inramningen under en engelsk fotbollsmatch!

Upplevelser

Vi hjälper dig att boka musikal- och fotbollsbiljetter!
London erbjuder många fina musikaler och det är en fantastisk upplevelse att se på engelsk fotboll! Inlevelsen och engagemanget är svårt att hitta någon annanstans.
Som en extra service levererar vi fotbolls- eller musikalbiljetterna direkt till hotellet.

Populära hotell

Bayswater Inn

Mellanklasshotell med lugnt och bra centralt läge nära Hyde Park och shoppinggatan Queensway. Hotellet har en enklare restaurang samt en bar som är öppen till midnatt. Samtliga rum är med dush/bad & wc, tv, telefon, radio, hårtork, byxpress, te/kaffekokare.
Frukost: Kontinental.

Lancaster Hall Hotel

Lancaster Hall Hotel, med 80 rum, är ett populärt mellanklasshotell med bra läge i Bayswater/Paddington-området. Hotellet ligger beläget på en lugn gata ca fem minuters promenad från Paddington Station och Hyde Park. Lancaster Hall Hotel är ett mycket välskött hotell med ljust inredda rum med dusch/bad och WC, TV, radio, telefon, kassaskåp och te/kaffefaciliteter.
Frukost: Kontinental frukostbuffé

St. Giles Hotel

Ett stort, mycket bra, medelklass hotell med 711 små rum vid Oxford Street/Tottenham Court Rd, mitt i centrum alltså! Alla rum med dusch/wc, tv, telefon, safe box, te/kaffefaciliteter. Hotellet har även restaurang, bar, stor pool, gym samt konferensrum. Härifrån har man gångavstånd till många av Londons sevärdheter.
Frukost: Engelsk

St. George Hotel

St. George Hotel är ett litet hotell som erbjuder förstklassig service i en mysig atmosfär. Här finns 19 stora rum, alla med dusch/wc, satellit-TV, telefon, säkerhetsbox, te- och kaffefaciliteter och hårfön. Hotellet ligger endast 5 minuter promenad från Oxford Street och i närheten av Madame Tussauds. På hotellet finns familjerum med möjlighet till maximalt två extrabäddar.
Frukost: Kontinental frukostbuffé

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Steg 1 av 4

London

Avresa

Hemresa


Resefakta

Du väljer själv antal dagar/nätter du vill vara borta och vi syr ihop din resa!