Om oss

För ca 20 år sedan så arrangerade vi vår första resa som var en vinresa till Frankrike och snart utökades resmålen till Skagen, Island och USA vilket gav både oss och våra gäster mersmak. Vår ambition är att åka till speciella resmål som vart och ett på sitt sätt är unikt! Vi erbjuder därför även en del mer ”exotiska” resmål som Svalbard, Grönland och Färöarna i vårt utbud. Många av våra resmål har genom åren blivit succéer och under åren lopp har de många resorna dit gjort oss till specialister på ett par områden och länder, såsom Island, Skagen och USA. Dessa resmål ligger oss speciellt varmt om hjärtat.

Tiotusentals personer har åkt med oss på våra resor och många är grupperna, företagen, pensionärsföreningarna och intresseklubbarna som vi har hjälpt att få oförglömliga resor.

Bekvämt, tryggt, punktligt och personligt, rundresor i lugnt tempo med små grupper - detta har varit vår devis i alla år och vi har alltid strävat efter att ge våra resenärer ett så bra personligt bemötande och så bra service som möjligt.

Vårt utbud av på-egen-hand-resor är också stort. Vi skräddarsyr din resa dit du vill, när du vill och hur länge du vill. Dessa resor ligger under varumärket Cityspecialisten där också våra omtyckta fotbollsresor ingår.

2006 är en milstolpe i vår historia. Vi blev då en del av familjeföretaget Tjörnarpsbuss som grundades 1924 och idag har ett 30-tal bussar . Vi har genom detta blivit starkare och kan erbjuda ett bredare utbud men har ändå bevarat vår prägel. Sedan 2010 har vi vårt huvudkontor i Tjörnarp, söder om Hässleholm i Skåne. Här delar vi lokaler med Tjörnarpsbuss.

Vi inleder en ny säsong med resor till intressanta, vackra och spännande platser runt Atlanten. Det mesta känns igen men vi har en stor favorit som vi hälsar välkommen tillbaka, Niagarafallen med besök till New York och Boston. Vi gör denna resa i nordöstra USA med början i hamnstaden Boston, en pärla med rikt kulturliv. Vi fortsätter resan med ett besök vid Niagarafallen, en mäktig upplevelse som ni garanterat kommer att minnas för resten av livet. Resan avslutas i möjligheternas stad New York.

Vår mycket rutinerade personal på kontoret samt våra fantastiska reseledare gör alla sitt yttersta för att förverkliga dina resedrömmar och få dig att återkomma som kund. Vi hälsar dig välkommen att höra av dig. Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev och till vår Facebook sida har du de bästa möjligheterna att hålla dig uppdaterad om allt som händer i vår resevärld.

Kontakt

Atlantresor
Skogsvägen 1
243 72 Tjörnarp
Tel: 044-203990
Fax: 0451-62519
Mail:info@atlantresor.se»
Våra öppetider: Måndag-fredag 9.00-17.00

Vi har en lång tradition på resor till USA. Karl-Erik och Rune är några av våra fantastiska reseledare som flyger över Atlanten flera gånger om året. De vill mer än gärna visa sina smultronställen för er!